Hannaaa♥†

broom

Sorrryyy..., har inte bloggat på några dagar, fullt upp! Kom iaf hem från sollefteå på söndag vid 11 , fett tidigt så hade hela dagen framför mig! Hade en girl day with the best girls♥, hade det grymt kul o mysigt! 
Sen va ja tvungen o åka hem eftersom ja skulle ha teoriprovet för moppen nästa dag (asså idag, måndag) så pluggade lite granna ! Sen imorse klev jag upp vid  , fixade mig och for till trafikverket och gjorde provet! Klarade det, var kissnödig under hela provet, var så nervös så ja höll på dö, haha! 
Aja, sen åkte ja till narre, vi åkte till stan, sen åkte vi hem igen , plockade hallon, sen åkte vi och köpte en subway macka, och vi såg på skräckis, spelade sims osv! fett kul dag iallafall , och helt klart dden längsta dagen på hela sommaren! pussssssssssss
btw , om du läser det här moa, så tuuseeen tack för presenten ja fick av dig idag, så sött! 
helt okej lixom :D

Resan


sollefteå - dag 2'

Hej , det här inlägget skulle egentligen kommit upp igår men så blev det inte. 
Men iaf, stugorna är skitvarma på natten så varje natt jag sovit här(som är två dagar) har jag varit tvungen att gå ut mitt i natten, jobbigt. Men iaf, igår vaknade jag vid halv 9, klev upp och åt frukost, sen vid 10 drog vi på badet! Det var jätte mysigt bad, inte något speciellt ! Det var jätttevarmt o skönt, åhåhååh , även fast man badade och sen klev upp frös man inte, eftersom det var så varmt. Finaste dagem på länge! 
Vid 1 halv 2 for jag,mamma,pappa,evelina,mats och joel på en sak som heter MM! Det är som typ dollarstore, vi köpte ba godis där hehe. 
Sen släppte pappa av mig o mamma o joel på stan, gick runt, hittade två par jeans. Fast köpte dom inte. måste fundera! 
På kvällen vare 'fest' inne i stan, så gick in dit, åt gott osv! Kom hem vid 12
 
only pictures from badet 
 
 
 

bilder - i sollefteå

 

åker iväg till sollefteå!

Hej, åker ju till sollefteå idag, ska typ åka runt 11, 12 nångong! Ska bo på campingen där till på söndag. 
Jag tror faktiskt att jag kommer ha internet på min dator där uppe, och kommer ta kort där, kommer gå ner till poolen o bada osv! Men annars skriver ja då jag kommer hem! 
 
 
 
 usch , hemsk bild, hoppas man inte ser så bra haha! (har slut på bildr)
 
 

it's never to late

 
 
 

grattis i förskott moa!

Moa bjöd över mig ,hon fyller år på lördag och då är hon inte hemma så då kom jag idag och fick fika, gav henne en present! Men sen självklart höll vi på att dö av värme, känndes som 40 grader idag, SÅÅÅÅ SKÖÖNT! äntligen lite värme, men då for vi och badade, fett skönt.
Väntar på maten nu , och sen ska jag packa till sollefteå iimorgon! 
 
presenten hon fick av mig ↓↓
 

gött

Har legat o solat idag, känner inte för o göra det mer så gick in! Drar till sollefteå imorgon , ska bo på camppingen där, det blir kul de! 
om bara 5 dagar har jag teoriprov,asså på måndag. hoppas hoppas verkligen ja klara det! 
 
 

all a girl need is a obey shirt

 
 

omgash, gonna die here

 
Hej, ska mysa ner mig och se på sista avsnittet som jag har kvar på 90210 :( måste köpa säsong 2 senare, åh kan inte vänta! Ska spela sims lite senare också , har inte riktigt haft tid med det ! men ikväll ska de spelas! 
kan ju säga godnatt till er, blir förmodligen ingen mer bloggning idag 
 
 

15 bast nu

Hej, hade en jättee bra dag igår, narre kom på dagen o vi gjorde massa saker med brossan och hans kompisar! Vi fikade , fick presenter osv, hade en asskuuul! Sen vid 4 kom moa och jag fikade igen (haha) Sen cyklade vi ner till bryggeriudden, köpte bj och hon sov hos mig!  helt klart en mysig dag! 
 
 
 och tack alla för världens bästa presenter!♥
 
 
 

side by side

 
 

puh.

 
Hej, vile bara säga att jag blir 15 imorgon , inget speciellt med det , eller jo ja få ju ta moppekort o allt hehe, men känns inge speciellt. känns lite stressigt imorgon faktiskt.. :( men aja, de blir nog en bra födelsedag imorgon iallafall !:D  trevligt folk kommer och allt 
 
har skittråkigt , ska träna lite till moppeprovet! hörs! 
 
 

grattis,stortjejen nu då!

Happy Birthday to You
Happy Birthday to You
Happy Birthday Dear Närges
Happy Birthday to You            
 
  Happy Birthday to You, cha, cha, cha.
Happy Birthday to You, cha, cha, cha.
Happy Birthday Dear Närgeeeeeeeeeees
Happy Birthday to You, cha, cha, cha 
 
 stort grattis bästa, stortjej nu o allt. nu kommer du i allafall in på skräckfilmer på bio , haha vi som inte kom in haha


härliga sommar

 
 
Hej, Har sett 90210 hela morgonen , ska på stan snart, yes! skriver mer sen! (skevt.)

piiink ladys

Hihihi hej, har varit med narre idag, vi har fotat och gjort lite körkortstest på datorn osv! Först fotade vi men vi blev inte nöjda så då fotade vi en gång till ikväll ,a ! 
Vädret suger men aja, puss 
 
Kan lägga upp mer bilder sen, men ska se 90210! serie värd att se helt klart!
 
 
 
 

stugan

 
 
 
 sol, sommar, mat, varmt = allt som de ska 
 
 
 

Stugaaan👏☺

åker till stugan och sover där inatt , för morfar fyller år , grattis till han!
Tar med mig kameran så förhoppningsvis kommer de upp bilder då jag kommer hem på torsdag! Ska dra nu, tror inte jag kommer blogga för internet suger där uppe och mitt gratis internet är slut så de går extra segt .. Men annars hörs vi på torsdag!


hej

Hej, glömde blogga igår, duktigt.. Har inget o skriva om , sov hos moa igår till idag o vi hyrde nån film o mös, åt chips osv! hade sjukt kul o mysigt, måste göras om bruttan;)! Sen idag for vi på stan, hittade ett halsbband för 20 kr (det enda som ja hade kvar av mina pengar) haha är verkligen HELT pank nu , nott goood! 
Sitter på mitt rum och fryser ihjäl , var tvungen o ta på mig värsta varma kläder ! 
 
gillar regn, men ändå inte, fast ändå . krånligt men ja. 
 

resan.

Torsdag morgon klev vi upp vid halv 7 och vi åkte vid 8 , lyssnade på musik hela bilresan upp till uppsala tills mobilen dog, filmade massor osv! Sen på vägen upp till uppsala stannade vi och fikade, åt lunch osv! 
När vi var framme på campingen i uppsala gick ja o narre ner till ett bad som fanns bredvid campingen, det var verkligen helt underbart ställe, aldrig varit på ett cooolare bad! Sen efter de gick vi på nån konstig kina resturang, bara slappade hela kvällen och hade det mysigt!  (på ett ställe vi stanna och åt på fanns det verkligen skitmycket äckliga fåglar och ankor.. höll på dö , fick panik o allt)
 
fredag morgon klev jag också upp halv 7 , fixade mig för vi skulle åka till stoockholm! WWoho! 
Vi åkte iväg vid halv 9 och resan till stockholm från uppsala tog typ 1 timme ! Skrek i bilen då jag såg stockholm , blev så himla glad. Men då gick vi på stan o shoppa, jag o narre blev helt galna då vi såg hollister och kutade in där, lovar att folk säkert stirrade på oss haha ;)) Men hade sjukt kul och underbart på stan! 
Jag o narre ville inte gå på stan så länge för vi ville till grönan så tidigt som möjligt så vid 2 gick vi till grönalund, köpte ett åkband osv! Där gjorde vi våran lyckliga dans♥♥, och sprang in på grönan och åkte direkt! vi åkte den nya karusellen eclipse, inte ens läskig bara sjukt kul! 
Sen åkte vi dom flesta karuseller, men narre åkte alla, till och med insane! haha vågade inte de (modig hon:* )
vid 11 åkte vi från grönan! (miss that so much)
 
 
lördag klev vi upp vid halv 9 och packade och städade hela stugan, sen drog vi till lager 157 ! Köpte två koftor, sen gick vi runt på stan i uppsala, fikade på way'nes coffe , sen drog vi vidare hemmåt! 
Vi stannade på statoil o köpte lite godis, sen åkte vi ända ner till sundsvall, där åt vi middag på ikea. haha! 
Orkar inte skrivaa mer , men kan verkligen säga att jag haft det sjukt kul, önska det kunde vara längre! 
 
 
shopping från stockholm (hollister)↓
(dom sista bilderna vart dåliga , men orkar inte ta om . btw parfymerna luktar svinggott!)↑
köpte två sånna koftor fast i olika färger! har kollat på dom aslänge på internet men nu är dom min , hihi ! 
Har också filmat hela resan , så kommer upp en video sen! Vi hörs! 
 
 
 

Drar till stan, Grönan

Sitter i bilen nu o ska åka till stan i Sthlm och gå på Grönan , kan inte skriva mer för ska spara internet , hörs!

Haha söta, eller inte👲


ETT TIDSINSTÄLLT INLÄGG

Hej, har testat att göra mitt första tidsinställda inlägg, hoppas de går bra och att det kommer upp o.o 
Kanske har bloggat nu på morgonen, vet faktiskt inte riktigt hur de blir men iaf, annars ska vi nog snart ta matpaus nu , vi ska göra de runt 12 så! haha blir asförvirrad då ja skriver nu , och åååh får ont i huvudet. Vet inte vad jag skriver. Haha förlåt för det här blogginlägget! 
from stockholm last year,from stockholm last year,from stockholm last year,from stockholm last year,from stockholm last year,from stockholm last year,from stockholm last year
 

godmorgon (tidsinställlt)

Godmorgon , nu far vi.  
orkar inte ta fina bilder. !!!!!!!!!!!!

let's be wierd together.

 
 

packat färdigt, drar till uppsala och stockholm

Hej, har nyss packat färdigt allting till imorgon! Vi ska bara vara borta torsdagen , frreddagen och lite av lördagen men har ändå packat en resväska haha! kan inte ta med mig lite grejer.. måste ta med mig allt möjligt annars får jag panik.. thats me. haha! Men bloggar kanske i bilen eller då vi kommer fram , kan låna mammas mobil för internet är bättre på den så blir kanske ett blogginlägg! kommer även ta med systemkameran och kommar fota mycket, pappa ska fota oss på grönan o allt, så bilder kommer sen!  Längtar så ssjukt mycket , ska bli så kul :D
 
Sen kommer jag ju uppdatera instagram så du kan följa mig där----> haannaagust 
 
 
 


movie time

hej, sitter o äter körsbär/vindruvor och ska se fillm nu 
 

Världens finaste❤❤❤


I know a good joke! - Your face.

Godmoorgon, vaknade för en timme sen o ha suttit vid datorn/ sett lite på tv osv! 
Har ingen ork i min kropp.. orkar inte ens kliva upp ur sängen, men ska kliva upp då ja bloggat klart! 
Ska ner och göra frukost nu och gå ut till världens finaste kanin. Hörs!
 
 

00000____00000

Jag är trött. Men ändå pigg. Har tråkigt o ser på tv , även fast det är en av dom bästa serierna jag vet så har ja tråkigt ! Haha !
Det ser inte ut som om det ska bli sånt här 'kanon' väder imorgon , så då vet jag inte vad ja ska hitta på!
Men godnatt till er så hörs vi imorgon 😴


OMG HELT OFATTBART!!

KAN INTE VÄNTA, ANDAS! Hades bestämt att vi inte skulle åka till sthlm men nu , idag bestämdes det och åker tidigt på torsdag morgon !! OMG OMG 

Ska på på en camping i uppsala med narres family o vi ska bada där, sooola, sen ska ja ta massa kort! , sen på fredagen ska vi bila till sthlm o va den hela dagen o gå på stan, shoppa , grönan!!ska bli så kuullllll!!!!!!! i loveu guuuuuud♥☻


Sometimes you have to just let loose and party on.

 
 
Godmorgon! Sitter här i sängen med datorn och gör ingenting. Ska på stan idag med narre, haha tror hon sover än , måste vänta tills hon vaknar, maaahhh vakna plutt ;) 
Iallafall, är fett sugen på att fixa en annan header/bloggdesign men blir aldrig nöjd så egentligen spela de ingen roll haha.. men aja, ska kanske spela sims en stund nu så hörs vi!
 

sjunde i sjunde klocka sju.

Hej, direkt när ja vakna idag såg ja att de va sol ute så for till stranden o solade , sen åkte ja hem och då åkte vi till burgerking o käka middag, sen åkte vi till '7/7 ' som det kallas, för det är varje år den sjunde juli ! Där vare uppträdande o massa saker o vi hade picknick , träffa några kompisar osv! 
Kom hem för ett tag sen o spelade sims men sen stängdes allt ner o inget sparades så pallade inte mer.. 
Ska typ se film snart, skriver mer imorgoon! 
 
                                                ~Dagen lite smått i bilder ~
 

I LOVE FOOD, thats just WHO i am.

Hej , for till narre på kvällen o vi gick till Ica , vi gick runt i hela Ica o funderade o kunde inte bestämma vad vi skulle köpa , först skulle vi köpa Naturgodis sen ville i inte de jag , men vi köpte en macka med curry o kyckling , så god❤så vi cykla med den till mellanstadieskolan o satt där med en filt , sen cykla vi hem o spela Sims! Myys!
Sen på vägen hem såg jag ett RÅDJUR PÅ VÄGEN !! Omg den var rakt framför mig!! Försökte ta kort men den sprang iväg ..
Ska fortsätta se film nu , godnatt


Lördag

Hej , fick ett tips av narre om en asbra film som heter a walk to remember, gah den var så himla bra och sorlig. ett måste att se!!!!!  tack igen narre att du visa den♥♥! åhååhåhåh finns inga ord för den..
 

Vaknade vid 10 idag av att det blåste assmyyycket ute, asså de gjorde verkligen de! Jag hade fönstret öppet så hörde bra vinden.. uscha! Men iallafall även fast det blåste var det ju fint väder idag så då åkte ja, mamma o moa till mellansel! Åh vad ja har längtat efter det! vi badade lite, sen satt vi mest på land och solade :D 
 
 

lite smått från fotograferingen!!

 
 
 
 

finaste kaninen.

 
(hon har godis i munnen♥)

gooodmorning

Hej, ska till fredrik o fota idag, var länge sen ja va där! vid 2 ska ja va där så kan blogga lite mera efteråt!
 
Det är ju ändå fint väder, men önskade att der vore varmare och bara sol , inga molnn.! Men är iallafall bättre än regn så hoppas att resten av sommaren blir bättre :D 
 

1-2-3-4

Heej, for på stan med narre idag, köpte en tröja och ett iphone skal , orkar inte ta kort på de nu så kanske kommer upp imorgon :) har saknat denna brutta , men idag träffa ja na! 
Sitter o äter jordgubbar nu och ska sätta på en film och mysa, vi hörs imorgon !
 
 
jordgubbar is ma life☻
 
 

new in.

 
 
 

Plockade lite ogräs👹

Rensa ogräs med mamma, tänkte va snäll för en gångs skull o hjälpa na😊 hehe
Men nu ska vi fika lite granna! Hörs


Arla-mjukglass 🍦

Gjort den här nu, nu äre bara att vänta i 3 och en halvtimme 👌☀


flying bubbles--

Hej , godmorgon! Har legat och solat en stund nu , typ 2 timmar, skönt! Sen har jag inte gjort nått speciellt! ska se film nu , små citroner gula! Den verkar bra så ska testa se den , men man vet aldrig. 
iallafall efter middagen ska ja o mamma in till stan för ska fixa med linserna..bu.. Men ska springa in på några affärer och kolla lite på kläder också !!