Hannaaa♥†

eos, the body shop looooove

Måste bara säga att jag älskar det här läppbalsamet eller vad det heter? kommer från kicks och är grymt bra! fast har bara ägt den i några timmar men gillar den supeeerdupeer mycket hitills! den luktar typ strawberry sorbet, nån slags jordgubbs doft! finns flera lukter, vill ha fresh mint, typ mint doft! 
 
 
sen gillar jag även det här från body shop , luktar också jordgubb! har haft den ganska länge men aldrig använt den, bara 1 gång! 
 

slut på sommaren.

Började skolan i torsdags, vaar en helt okej dag, bara två lektioner!  Sen i fredags, den första 'riktiga' skoldagen fick vi en läxa.. på andra dagen??!? förstår mig inte på de! vi borde få slapp i åtminstonde två dagar utan läxa osv ! 
och det hemskaste av allt är skolfotot som är på onsdag.. om 2 dagar, nästan bara 1 nu .. värsta på hela året typ , haha! r.i.p hanna, i år måste skolfotot bli bra! 
 varje gång man kollar i spegeln ser man detta

raspberry

Duschade imorse , sen åkte jag på ica och köpte frysta bär och gjorde smooothiie, hallon o blåber, så himla gott! Sen smörjde jag in mig med världens godaste body lotion, som lukta hallon! guuud den är helt underbaar! 
Sen gick jag ut o la mig i solen ett tag, sen när ja inte palla sola med har jag tryckt i mig chips och tugguummii, maha
ska iaf på stan senare idag, funderar på att ta med mig kameran , får se :)
 
 

namaste

Gooodmooorniiiiiiiiing, skulle ut o sola idag men helt plötsligt börja de regna, sen kom de sol, regna? så blev inget med det ! hata sverige just nu, hata att det är måndag, hatar att skolan börjar snart 
 
 

 

ansiktsmask

hej, blev väckt av brossan idag, igen... inte en enda dag man kan sova utan att bli väckt, haha! 
har inte gjort nå speciellt idag, bara varit hemma, farit till ica, sett film, ätit !  och ja o mamma bakade en kladdkaka som är klar nu  , så vi ska nog smaka den senare! Men ska snart sätta på mig en ansiktsmask om ja orkar, men va ett tag sen! 
 
har inte skrivit nå mycket på bloggen på sista tiden, men de är för att ja inte ha nått att skriva om
 


a lot of pictures

 
hade väldigt tråkigt nyss så fixa ihop massa olika bilder, från i somras, höstas osv! 

Saknaden är stor , bästa seiren

Sett klart gossip girl , kan inte fatta det .. Saknar den nå grymt , inga nya avsnitt o se på :(
Men en serie som är helt klart värd att se ❤


Fisk

Drog på stan med bästis idag,
Vi shoppade lite och gick ba runt !!
Sen for ja, mamma, brossan på subway , seriöst godaste maten helt klart!

På måndag åker andra bästisen till London:( vi komma sakna dig


min finaste, finaste konstiga kanin


 
 

Warm boodies

HEj, for på stan med Moa igår , vi åt
På subway och gick runt , sen när vi kom hem minns ja inte va vi gjorde , men iaf senare på kvällen cykla vi på Ica o köpte chips och Loka , sen gjorde vi en 'dipp' med grönsaker ! Såg på film o åt , riktigt gott faktiskt! Sov hos henne
Sen idag ha jag bara varit med min dina kanin lite , sett på en serie , och haft tråkigt , ätit mat , haha !


😞😄😞😄

Känner för att ja vill börja blogga igen , försöker bara få inspiration , så ja får nått att blogga om , lägga upp massa bilder osv! Får se hur det blir med det här.


keep it inside, if u want to hide, it's the secret place.

Tjena tjena, varit på stan idag , och har varit i stugan!  palla inte skriva nått, men iallafall ska jag dra iväg o köpa lite på ica nu , sen ska jag mysa o se en film! Ha de bra så länge! 
 
 

mys

Hej, Varit ute o kört med narre o hanna två kvällar med mopparna, första kvällen for vi till varvsberget och sen till max, sen körde vi runt lite, crazy kväll , hände massa roliga o läskiga saker! vid 1 var ja hemma!
Sen andra kvällen , for vi ut o grillade och hade det fett mysigt, åt massa hhahaa , och sen på kvällen åkte vi ut igen, sen sovde vi över hos hanna, vi snackade lite på kvällen! har haft riktigt kul iallafall
och måste fixa med bloggen , uppdateringen osv
 
vi tog inte så många bilder , men här är några! tack för dagarna bestiisiajjjjj jjjsjsjjs